Örümcek Adam 3’den rekor çıkış

Örümcek Adam serisinin üçüncü filmi gişede rekor kırdı. Haftasonunda Kuzey Amerika’da 148 milyon dolarlık hasılata ulaşan “Örümcek Adam 3” gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film oldu.

Örümcek adam serisinin üçüncü filmi gişede büyük başarıya ulaştı. “Örümcek Adam 3” gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film oldu. Film, Kuzey Amerika’da haftasonunda 148 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

4 Mayıs’ta gösterime giren “Örümcek Adam” serisinin üçüncü filmi, haftasonunda elde ettiği hasılatla önemli bir ünvanın sahibi oldu. Örümcek adam 3,, kuzey amerika’da gösterime girdiği 4200’den fazla sinema salonunda elde ettiği 148 milyon dolarlık hasılatla gişe tarihinde en iyi çıkış yapan film ünvanını aldı. Film, bu başarıyla “Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı”nın 136 milyon dolarlık hasılat rekorunu da geçmiş oldu. Serinin birinci filmi de 5 yıl önce gösterime girdiği hafta 115 milyon dolar hasılatla bu kategoride üçüncü sırada. Sinema tarihinde sadece 7 film bir haftasonunda 100 milyon dolar hasılata ulaşmış durumda.

Serinin üçüncü filminde Örümcek Adam, düşmanlarının yanısıra, içindeki kötü tarafla da mücadele ediyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Ağacı'nı hatırlayanlar var mı?

Car Mechanic Simulator 2021 oyunundaki arabaların gerçek isimleri

The Betrayed Samurai (Samuray'ın intikamı)