Bloğuma ulaştıran hınzır kelimeler :) (güncellendi)

Bloğumu ziyaret eden arkadaşlarım ve arkadaşlarımın siteleri üzerinden gelenler var. Ama artık bloğuma gelen ziyaretçilerin büyük çoğunluğu Google arama motoru üzerinden gelenler. Gelenlerin Google'da yaptığı aramalar arasında ise çok ilginç, komik, magazinsel, hınzır :) kelimeler var. Tabii bloğumun içeriği ile hiç alakası olmasa da aranan kelimelerin bir tanesinin bile tutması sitemin Google'da görünmesini sağlayabiliyor. Birkaç örnek vereyim:


- Amy Lee kiminle evlendi? (bekar hala bekar!)
- Kadınlar arasında çamur güreşi (Al Bundy konusundaki espriden dolayı)
- Kelly Rutherford'un (Hayat Ağacı'ndaki Sam) sahneleri (Google bunu anında indekslemiş ve bu arama ile hemen 2 ziyaretçi geldi :) O yüzden yazı yerine resim koydum)
- Akepenin İzmir mitingi ile Cumhuriyet Mitingi kıyaslaması (ciddi anlamda ziyaretçi geldi bu arama üzerinden, ama göz var nizam var!)
- Hilarie Burton'un çıplak resimleri :) (ah ben de bulsam... deeeermişim :))
- Hilarie Burton evli mi? (sana ne!)
- Acun Ilıcalı ve Avea reklamları (insan bunu niye aratır ki? :))
- Örümcek Adam (en çok ziyaretçi getiren 2 aramadan biri)
- Heroes dizisi (en çok ziyaretçi getiren 2 aramadan diğeri)
- Spiderman evli mi? (Dumur oldum. Bu arama ile Google'da ilk sırada çıkıyorum :))
- Amy lee saçını nerde yaptırdı? (Allah cezanızı verecek! :))

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bu tür hınzırlıklarda senin başının altından çıkıyor hep.. Sen o hınzır kelimelere jenifer Lopezin iç çamaşırlarınıda ekle bak nasıl hit'in artıyor..
Can dedi ki…
Bu blog işi çok eğlenceli. Dediğin gibi erotik veya illegal kelimeler kullandığın zaman bu tür arama sonuçlarında ilk sıralarda çıkabilir ve müthiş hit değerlerine ulaşabilirsin :)

Şu sam ile ilgili sevişme cümlesini yazdıktan 1-2 saat sonrasında Google üzerinden ziyaretçi akınına uğradım diyebilirim. Bu yüzden de google indeksinden çıksın diye o kelimeyi resim haline getirmek zorunda kaldım. Şimdi çıkmıyor Google'da ama resim de kabak gibi görünüyor! :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Ağacı'nı hatırlayanlar var mı?

Car Mechanic Simulator 2021 oyunundaki arabaların gerçek isimleri

The Betrayed Samurai (Samuray'ın intikamı)